Към всички продукти

Пролетна сеялка ALP - пневматична


Моля изберете

ALP - пневматична редосеялка за прецизна и точна сеитба на пролетни култури - слънчоглед, царевица, соя, диня и др.

Редосеялката може да бъде 4, 6 или 8 реда окомплектована по избор с торовнасяне или без торовнасяне.

Редосеялката ALP е прикачена към трактора посредством 3-точкова навесна система, задвижва се с кардан на 540 об./мин. Има възможност като опция да се достави с хидромотор.

Стандартно сеялката се доставя със система за хидравлично задвижване на маркирите. Сеещите апарати са устойчиви на корозия, което осигурява прецизно сеене. Сеещите работни органи (ралници) са произведени от специална твърдосплавна стомана и са допълнително закалени на местата в пряк контакт с почвата за по-висока износоустойчивост и по-дълъг живот.

Сеялката е лесна за настройка и обслужване от оператора - дълбочината на сеене лесно се настройва до желаното ниво на сеитбена скала - по този начин семената достигат до почвата лесно, без да се увредят. Сеещият апарат е с дозираща двойно-почистваща система, която позволява на семената да бъдат засети зърно по зърно точно и прецизно в редовете. Това дава висока икономия при разхода на семена и не позволява безразборно разпиляване в процес на работа.

Стандартно сеялката се доставя с комплект дискове за слънчоглед и за царевица. Предлагат се и сеещи дискове за други предпочитани култури - памук, тиква, фъстъци, зелен грах, нахут, боб, лук, пъпеш, диня, домати, пипер.

 


Подобни продукти