Към всички продукти

Трактори MGX III (104-143к.с.)


Моля изберете

 

Серията MGX III е разделена на 5 модела трактори:

  • M95GX III с мощност 104 к.с.,
  • М105GX III с мощност 111 к.с.,
  • М115GX III с мощност 123 к.с.,
  • М125GX III с мощност 133 к.с., и
  • М135GX III с мощност 143 к.с.

Монтиран е модерен 4-цилиндров двигател V3800 при M95GX III и M105GX III.

Моделите M115GX III, M125GX III и M135GX III имат 4-цилиндрови двигатели V6108. И двата модела двигатели отговарят на строгите стандарти за емисии от етап IV.

Тракторът е оборудван с 8-степенна Powershift трансмисия, която е интелигентна и лесна за боравене за оператора. Трансмисията Intelli-Shift позволява да сменяте предавките с натискането на един бутон. Кубота MGX III ви предлага още подобрения, за да направи работата на всеки фермер по-лесна.

Автоматичният режим спомага при работа в често променящи се почвени условия и при наклонен терен. Тракторът сам променя предавките вместо оператора.

Изключително продуктивната, високопроизводителна хидравлична система на MGX III осигурява управлението на тежки машини, при това с лекота. Независимо дали работите със сеялка или обръщателен плуг, този трактор има такава товароподемност, че може да се справи с всякакво оборудване без засечка.

Имате ли тежка работа с челен товарач във вашата ферма?

И в тези ситуации хидравликата на MGX III осигурява върхова производителност.

Кабината на трактора е проектирана оптимално да отговаря на нуждите на оператора. Голямото пространство, удобство и добрата видимост ви позволяват да работите продуктивно и гарантира приятна работна атмосфера и през нощта, когато е необходимо. Таблото за управление в кабината е подредено така, че оператора да има видимост върху всички елементи и с това употребата им да става с без усилия.

Благодарение на изключителното сцепление и уникалната маневреност на MGX III, може да изпълните всяка задача на полето или на пътя.


Подобни продукти