Kubota-traktori
image
Фирмата с бъдеще

За нас

Фирмата "Агро КГ" ЕООД е създадена през 2012 год. Стартирахме като дистрибутор на торове YARA. Непрестанното желание и стремеж за комплексно обслужване на клиентите води до разширяването на дейността на фирмата. Продажбата на трактори KUBOTA и подходящия за тях прикачен инвентар успяват да задоволят желанието на всеки прецизен производител. От 2019 г. фирмата е официален вносител на прикачен инвентар на AGROMERKUR.

От гледна точка на нашата цел, да предложим на земеделските производители продукти с най-високото качество обхващащи всички етапи на производството - обработка, сеитба и хранене на растенията включихме в нашата гама от предлагани продукти и KWS семена доказали се на пазара.

От изключително значение е обслужването на гаранционни и извънгаранционни машини. Извършените сервизни дейности от квалифициран екип, своевременно и качествено водят нови и доверени клиенти. Разполагаме с две ремонтно-складови бази в България.

Какво казват нашите клиенти за нас

Препоръки

Препоръки

Красимир Тодоров

"Торовете Yarа са може би най-качествените на пазара. Много сме доволни и занапред ще работим с тях. Като качество-цена нямат аналог. При днешните икономически затруднения, които изпитваме, не бива да се правят компромиси. Аз избирам качеството, а то има определена цена"

5.0 rating based on 1,234 ratings